MENIU

Top 10 previziuni pentru 2016. Atentate, noi tehnologii şi o ţară care se îmbogăţeşte mult

Top 10 previziuni pentru 2016. Atentate, noi tehnologii şi o ţară care se îmbogăţeşte mult

2015 a fost un an plin de eveniment interesante, benefice pentru fiecare dintre noi, dar si unul cu o serie de catastrofe naturale ori explozii sociale, razboaie si conflicte pe care putini le puteau prezice.

2016 va fi un an si mai incarcat, iar necazurile nu ne vor ocoli la nivel planetar. Mediumul contemporan Craig-Hamilton Parker sustine ca vede in 2016 un an plin de varsare de sange, dar si de evenimente care vor schimba complet scena globala.

TOP 10 PREVIZIUNI PENTRU 2016 DE LA UN MEDIUM POPULAR:

LOCUL 10: Turcia va invada regiunile kurde din Siria. Conflictul dintre turci si kurzi este cunoscut in istorie, iar ascensiunea Statului Islamic i-a determinat pe acestia sa ofere masuri de protectie kurzilor.

Revendicarile kurzilor de a avea o tara si aplecarea unora dintre ei catre terorismul global va determina statul turc sa ii atace, pe teritoriul Siriei, crede Parker.

LOCUL 9: Majoritatea observatoarelor astronomice vor pierde din vedere un asteroid imens, care s-ar putea sa provoace probleme serioase. Acesta va fi vizibil abia cand se va apropia de Pamant.

Citeste continuarea pe TeoTrandafir.com

Mai multe articole despre:
previziuni previziuni 2016 previziuni medium