MENIU

Tânjiţi după vechile tabere de vară? N-are rost! Mergeţi într-o tabără pentru fumătorii de marijuana

O tabără de vară organizată numai pentru adulții consumatori de... marijuana se va deschide luna viitoare în statul american Colorado, potrivit mirror.co.uk.

"CannaCamp" este primul eveniment de acest gen din lume și nu e de mirare că o parte dintre activităţile care se organizează acolo ar putea părea cel puţin ciudate.

În cadrul evenimentului vor avea loc cursuri de yoga pentru consumatorii de cannabis, terapii de masaj cu cannabis și, bineînţeles, participanților li se va permite consumul drogului recreațional pe toată durata şederii. În plus, CannaCamp încurajează consumatorii să își aducă propriile provizii de cannabis:

”Aducem ceva nou spiritului de aventură specific taberelor copilăriei. Un mediu sigur și confortabil în care participanții se pot bucura de consumul de marijuana", a declarat Joel Schneider, organizatorul evenimentului.

Întrucât fumatul ţigărilor cu cannabis (joint!) este legal în unele state americane precum Alaska, Oregon, Colorado și Washington, consumul recreaţional de marijuana (Mary Jane!) a devenit o practică comună și nu-i nicio surpriză că, mai nou, face "deliciul"  unei tabere de vară unde se vor ţine şi cursuri în care se poate afla totul despre cultivarea plantei, dar și despre cele mai bune reţete de... gătit cu marijuana.

Mai multe articole despre:
SUA cannabis marijuana tabara de vara CannaCamp