MENIU

Șef de POLIȚIE, toaletă poleită cu aur, din banii primiți ca MITĂ - VIDEO

Un șef de poliție din Rusia și-a pus în casă inclusiv vase de toaletă poleite cu aur din banii primiți mită

Un șef de poliție din Rusia și-a pus în casă inclusiv vase de toaletă poleite cu aur din banii primiți mită. Totul a fost descoperit după o amplă operațiune desfășurată de anchetatorii ruși într-un dosar privind transportul ilegal de cereale. El a fost reținut alături de alți zeci de ofițeri din cadrul poliției rutiere pentru luare de mită în schimbul oferirii unor licențe de transport false. 

Imaginile cu reședința colonelului de poliție din regiunea Stavropol din sudul Rusiei au fost publicate de anchetatori după percheziții. Au atras atenția vasele de toaletă poleite cu aur, iar specialiștii spun că întreaga arhitectură aduce aminte de opulența „Estului sălbatic” al capitalismului post-sovietic din anii '90.

Perchezițiile la ofițerii din poliția rusă au avut loc după ce au fost acuzați că au primit aproape 260.000 de dolari mită timp de câțiva ani în schimbul oferirii unor licențe ilegale de transport de cereale.

Șeful din poliția rusă care deține extravaganta reședință construită din banii primiți mită riscă să primească o pedeapsă cuprinsă între 8 și 15 ani de închisoare.

Mai multe articole despre:
toaleta aur mita politie toaleta poleita cu aur