MENIU

VIDEO | Scandal uriaș din cauza măștii de protecție. Femeie refuzată la gogoșerie pe motiv că era surdă

Sursa foto: Arhivă

Un nou scandal uriaș a izbucnit în Statele Unite, din cauza măștii de protecție. Angajata unei gogoșerii din California este acuzată de discriminare, pentru că a refuzat să-și dea jos masca, astfel încât o femeie surdo-mută să poată comanda. Clienta a povestit totul, plângând, pe o rețea de socializare, iar postarea a devenit virală. 

Întâmplarea a avut loc într-o gogoșerie celebră din America. Femeia cu deficiențe de auz a intrat în local să-și cumpere dulciuri, dar a plecat de acolo în lacrimi.

,,Am fost dată afară din gogoșerie pentru că sunt surdă. Nu am știut cum să reacționez. Eram confuză’’, a povestit femeia, pe o rețea de socializare.

Totul s-a întâmplat din cauza obligativității purtării măștii în spațiile închise. Femeia povestește că s-a mai lovit de astfel de probleme, dar că până acum a găsit înțelegere. De data aceasta, nimeni, nici măcar din conducerea gogoșeriei, nu a vrut s-o ajute.

,,I-am spus că sunt surdă și să își dea masca jos. Ea a mers la manager, dar eu i-am spus că sunt cu taxiul și că mă grăbesc. Eu spuneam într-una că nu îi aud, că trebuie să citesc pe buze, dar el a refuzat să scrie sau să își dea masca jos’’, a mai afirmat aceasta.

Videoclipul în care femeia povestește prin ce a trecut a strâns peste 11 milioane de vizualizări pe rețeaua de socializare. Foarte mulți internauți i-au luat apărarea. 

Mai multe articole despre:
femeie surda sua masca de protectie gogoserie