MENIU

Româncă arestată în Italia. Se obișnuise să-și lovească iubitul în cap cu orice tigaie sau cratiță

Caz bizar în Italia. O româncă a fost arestată după ce, potrivit polițiltilor, își făcuse un obicei din a-și lovi concubinul în cap cu tigăi și cratițe. După mai multe astfel de incidente conjugale, bărbatul a avut nevoie, în total, de peste 100 de zile de îngrijire.

Femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost arestată pentru că a încălcat un ordin de restricție împotriva concubinului ei, pe care l-a bătut de mai multe ori de-a lungul relației, potrivit La Repubblica, citată de rotalianul.ro

 

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale în total, în urma agresiunilor suferite din partea româncei.

Violențele se petreceau chiar și de mai multe ori pe săptămână și au început în luna februarie 2022.

 

Conform anchetatorilor, bărbatul a ajuns de mai multe ori la spital cu răni pe tot corpul, provocate de femeia de 38 de ani prin lovituri cu tigaia în cap.

 

Pe 26 decembrie anul trecut, 2022, pe numele româncei năbădăioase a fost emis un ordin de restricție prin care a fost obligată să părăsească domiciliul fostului concubin și să nu se mai apropie de el la mai puțin de 500 de metri.

După ce s-a mutat într-o altă locuință, femeia a decis să revină și să-l terorizeze din nou.

 

Mai multe articole despre:
lovit cu tigaia italia romanca barbat batut