MENIU

Reacția lui Trump la fotografia de la G7 care-l prezintă mic, ”certat” parcă de Merkel

Imaginea virală pe Internet în care preşedintele SUA, Donald Trump, pare fie dojenit de cancelarul german Angela Merkel, fie a se opune restului liderilor mondiali în cadrul summitului G7 din Canada nu reflectă adevărata atmosferă de acolo, a declarat marți liderul de la Casa Albă.

”Știu că părea o atmosferă neprietenoasă. Noi tocmai vorbeam despre ceva care nu avea legătură cu summitul”, a declarat Donald Trump în Singapore, la conferinţa de presă după summitul istoric cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, conform agerpres.ro.

În imaginea surprinsă de fotograful german Jesco Denzel, premiat de World Press Photo, apare cancelarul german Angela Merkel, înconjurată de alţi lideri ai G7, stând în picioare în faţa lui Donald Trump, în timp ce acesta stă aşezat pe scaun cu braţele încrucişate.

Liderul SUA susține că fotografia a fost făcută în timp ce liderii G7 aşteptau să li se aducă nişte documente și că Angela Merkel nu-l dojenește, astfel că, susține el, imaginea, nu reflectă adevărata relaţie dintre cei doi. ''Am o relaţie bună cu Merkel'', a spus Trump.

Foto: captură CNN

Mai multe articole despre:
foto G7 Kim Jong un trump