MENIU

Prințul William, pe coperta unei reviste pentru homosexuali. Reacția Casei Regale Britanice

Prințul William a apărut pe coperta revistei pentru homosexuali "Attitude" din Marea Britanie pentru a-i condamna pe cei care judecă oamenii din cauza orientării lor sexuale.

Al doilea în linia de succesiune la tron, Prințul William este primul membru al Casei Regale Britanice care apare pe coperta unei publicații gay.

Ducele de Cambridge îndeamnă persoanele homosexuale să ceară ajutor atunci când sunt hărțuite din cauza orientării sexuale.

"Nimeni nu trebuie să fie intimidat pentru orientarea sa sexuală ori alt motiv şi nimeni nu trebuie să tolereze astfel de ură pe care au îndurat-o aceşti tineri în viaţa lor. Tinerii gay, lesbienele şi transsexualii pe care i-am întâlnit prin Attitude sunt cu adevărat curajoşi pentru că au vorbit şi au dat speranţe pentru oamenii care trec prin intimidări şi atacuri acum. Sentimentul lor de putere şi optimism ar trebui să ne încurajeze să ne opunem agresiunii oriunde nu am vedea-o", a spus Prinţul William, potrivit yahoo.com.

William a dezvăluit că a apărut în numărul revistei ”Attitude”, după semnarea cartei de condoleanțe pentru victimele masacrului din Orlando, Florida, soldat cu 49 de morți și 53 de răniți.

Mai multe articole despre:
prinţul William coperta revistă Attitude