MENIU

Premierul britanic i-a cumpărat soției o mașină second-hand cu doar 2.000 de euro

Premierul britanic, David Cameron, a cumpărat o mașină second-hand, de culoare albastră, pentru soția sa, Samantha. Prețul de vânzare a fost de mai puțin de 2.000 de euro.    

Dealerul auto de la care a fost cumpărată mașina, Iain Harris, a crezut inițial că apelul primit de la echipa de securitate a lui Cameron în care acesta era anunțat că premierul va cumpăra un Nissan Micra era o glumă făcută de colegii săi, potrivit agerpres.ro.

Harris, proprietarul Centrului de mașini second-hand Witney, a povestit că a fost întrebat dacă îl deranjează să mai stea jumătate de oră în plus peste program vineri seara, pentru ca premierul să poată vedea mașina, oferită spre vânzare la prețul de 1.495 de lire (circa 1.950 de euro).

Dealerul auto, cu sediul la Minster Lovell, Oxfordshire, este specializat în "mașini de calitate second-hand, la prețuri accesibile". Harris crede că premierul a cumpărat autoturismul, cu 92.000 de kilometri la bord, pentru soția sa, Samantha.

Dealerul a povestit că a glumit cu premierul, întrebându-l dacă i se pare potrivită culoarea mașinii, iar acesta i-a răspuns tot în glumă că este norocos că mașina nu este roșie.

Mai multe articole despre:
maşini Cameron maşini second hand