MENIU

Plahotniuc în faţa propriilor susţinători: ca James Bond, cu umbrele anti-glonţ şi arme - FOTO

Vlad Plahotniuc se teme de proprii susținători. Despre acest fapt vorbește ieșirea de miercuri a prim-vicepreședintelui PD în fața mulțimii adunate în scuarul Teatrului de Operă și Balet.

Deși la manifestație au fost adunați mai mulți colegi de partid, dar și cetățeni care-i scandau numele, cerând înaintarea acestuia la funcția de prim-ministru, Plahotniuc s-a asigurat cu un număr considerabil de bodyguarzi, informează UNIMEDIA.

Pentru a-l proteja pe Vlad Plahotniuc de atacatori, paza de corp a ieșit cu accesorii și mijloace de apărare. Scena a amintit de filmele cu James Bond.

Toți cetățenii prezenți la manifestație au putut remarca servieta pentru blindaj din mâina unui agent de pază a lui Plahotniuc. Același bodyguard poartă și un pistol de dimensiuni mai mari sub geacă.

De asemenea, un accesoriu destul de eficient, folosit și de președinții țărilor Uniunii Europene, este umbrela anti-glonț. Doi agenți de securitate s-au prezentat cu asemena accesorii în timp ce afară era soare. Unul dintre președinții străini care a folosit asemenea umbrele este Nicolas Sarkozy.

Umbrelele anti-glonț creează un paravan vizual, dar și blindat, de asemenea, în cazul unei evacuări a clientului. Potrivit surselor avizate în mânuirea armelor, un asemenea accesoriu costă peste 10.000 de euro.