MENIU

O nouă dramă în SUA! Un alt concurent "The Voice" a fost împuşcat în Chicago

La opt zile după moartea Christinei Grimmie, artistul Alejandro 'Jano' Fuentes, cunoscut ca finalist al celebrei emisiuni mexicane "The Voice", a murit sâmbătă seara, după ce a fost împuşcat în cap pe stradă, în Chicago, informează Le Figaro.

O nouă dramă a lovit Statele Unite. După uciderea Christinei Grimmie, un alt participant la "The Voice", Alejandro 'Jano' Fuentes, a fost împuşcat în Chicago, scrie News.ro.

A fost deschisă o anchetă pentru prinderea celui care a tras focurile de armă. Potrivit martorilor, cântăreţul de 45 de ani, care îşi sărbătoarea ziua de naştere chiar în acea seară, tocmai se urcase în maşină cu câţiva prieteni, când un bărbat cu pistol s-a apropiat de ei. 

Individul i-ar fi cerut lui Alejandro 'Jano' Fuentes să coboare din maşină înainte de a trage trei gloanţe în capul cântăreţului. După atac, imediat, fostul concurent de la "The Voice a fost transportat la spitalul Mount Sinaï din oraş, însă nu a supravieţuit rănilor. 

Potrivit canalului de televiziune WGN, poliţia ar avea un suspect, un posibil hoţ de maşini. 

Christina Grimmie, artista în vârstă de 22 de ani, fostă concurentă a emisiunii muzicale "The Voice", a murit la spital, după ce a fost împuşcată în timp ce oferea autografe, în urma unui concert pe care l-a susţinut în oraşul Orlando.

 

Mai multe articole despre:
SUA Chicago împuşcătură concurent The Voice