MENIU

O mamă cu 5 copii își dezvăluie viața ei ca prostituată

Mel a fost prostituată ani la rând, a fost în pericol pe străzi, acum vrea să-și reia viața și să petreacă timp cu cei 5 copii ai săi, dintre care 3 sunt adoptați, iar doi i-au fost luați de lângă ea. 

Ea și-a ajutat și mama, care a condus un bordel, a vândut droguri și a aranjat căsătorii false. La 24 de ani, ea a început să se prostitueze pentru a avea bani de heroină.

"Am mers direct pe stradă și am început să lucrez ca prostituată. Stăteam la colțuri până la 4-5 dimineața", a spus Mel.

Ea a povestit că era permanent în pericol de a fi înjunghiată sau violată pe stradă. Odată, ea a fost obligată să întrețină relații sexuale cu un bărbat care a lovit-o cu un cuțit. Totodată, Mel își amintește și perioada în care a stat la închisoare după ce a comis infracțiuni, furturi ca să aibă bani de droguri.
În 2015, ea s-a mutat la Londra, apoi Plymouth și a început să-și povestească experiențele groaznice ca fiind niște lecții și pentru alții.

La vârsta de 38 de ani, ea s-a angajat voluntar la o organizație caritabilă, unde ajută fetele și femeile vulnerabile sexual.

Are și un mesaj pentru cele care vor să se prostitueze și anume să nu facă acest lucru, iar pentru cele fac asta să se păzească bine și să folosească o alarmă anti viol.

Motivația pentru care și-a schimbat viața sunt cei cinci copii ai săi, trei adoptați și doi care locuiesc cu bunica.

"Cel mai greu moment a fost când mi s-au luat copiii de lângă mine", a spus Mel.

Mai multe articole despre:
mamă prostituată