MENIU

O influenceriță s-a sinucis la 21 de ani. Ce a determinat-o să facă gestul extrem

O influenceriță s-a sinucis la 21 de ani

Kristina ”Kika” Djukic, gamer și influencer din Serbia, cu aproape 450.000 de urmăritori numai pe Instagram, s-a sinucis la doar 21 de ani. Ea ar fi recurs la acest gest din cauza hărțurii la care era supusă constant pe rețelele de socializare.

În total, pe Instagram și YouTube, Kika avea peste un milion de admiratori. Numai că, în fapt, lucrurile nu erau chiar atât de roz pe cât păreau. Tânăra ar fi suferit foarte mult din cauza mesajelor pline de ură pe care le primea zilnic.

De altfel, ea a postat mai multe clipuri pe Youtube în care s-a plâns că e insultată și criticată și că, orice ar fi făcut, tot nu ar fi fost suficient de bună.

Fata a fost găsită moartă în locuința sa din Belgrad, scrie The Sun.

Anunțul tragediei a fost făcut de mama sa, tot pe internet.

Printre cei care o criticau des pe Kika era și Bogdan Ilic, un gamer sârb care are și el peste un milion de urmăritori. O parte dintre fanii lui au început și ei să o atace pe fată și chiar i-au transmis că ar trebui să-și ia viața.

Contactat de presa locală, Bogdan Ilic a spus că între timp se împăcase cu tânăra și deveniseră prieteni.

„Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, îmi pare rău că nu am anunțat că ne-am împăcat și devenisem prieteni, îmi pare rău pentru că oamenii nu știu motivul și arată cu degetul”, a spus gamerul.

Mai multe articole despre:
doliu influencerita sinucidere influencerita serbia