MENIU

NUNTA REGALĂ 2018. Prințul Harry și Meghan Markle, o iubire ca-n filme

<p>prinţul Harry şi Meghan Markle&nbsp;</p>

NUNTA REGALĂ 2018. De la o întâlnire pe nevăzute și până la o nuntă regală este doar un pas, iar dovadă cea mai vie este relaţia dintre Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle. Povestea lor va face obiectul unui film şi a fost urmărită cu sufletul la gură de fanii din lumea întreagă încă din momentul anunţului oficial, potrivit Realitatea TV.

NUNTA REGALĂ 2018. Pentru Prinţul Harry şi Meghan a fost dragoste la prima vedere. Momentul a avut loc în iulie 2016. O întâlnire aranjată de un prieten comun s-a transformat rapid într-o iubire pasională. Cei doi s-au întâlnit şi a doua zi, iar Harry s-a declarat fascinat de firea lui Meghan. 

Prima ieşire în public a celor doi a avut loc septembrie anul trecut, la jocurile Invictus din Canada, pentru veterani de război. Și la mai puţin de un şi jumătate de la prima întâlnire, Regina Elisabeta a Doua şi-a dat binecuvântarea pentru nunta regală. 

Inelul primit de Meghan are şi el o istorie. Designul a fost realizat chiar de prințul Harry. El a încorporat în bijuterie două pietre prețioase care i-au aparținut mamei sale, Diana.

NUNTA REGALĂ 2018. Prinţul Harry e al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Mare amator de petreceri în adolescență și în primii ani de tinerețe, el e caracterizat de ziarişti drept popular şi modest. A avut mai multe relaţii de lungă durată, dar niciuna dintre partenere nu a reuşit să îl aducă în faţa altarului. 

Mai mare cu trei ani ca Harry, Meghan Markle e cunoscută în special pentru rolul ei în serialul Suits. Actriţa americană este divorţată şi e metisă, aspecte comentate pe larg de presa britanică. Meghan e activistă pentru drepturile femeilor şi susţinătoare a programelor umanitare.