MENIU

Noi imagini șocante ies la iveală cu Kim Jong-un

După ce în urmă cu mai multe luni, liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a apărut în baston, ca urmare a unei operații suferite la picior, vineri, au fost date publicității fotografii în care conducatorul regimului de la Phenian apare bandajat, la încheietura mâinii drepte, informeaza Daily Mail, citat de Mediafax.

În imaginile realizate în timpul unei vizite, la o fabrică de produs armament din capitala Phenian, se poate observa cum Kim Jong-un zâmbește și îi salută pe cei prezenți, nepărând afectat de accidentare, potrivit HotNews.ro.

Potrivit sursei citate, un oficial guvernamental a confirmat că imaginile sunt recente.

"Nu avea acest bandaj atunci când a inspectat o unitate militară, pe 4 aprilie, deci este ceva recent", a declarat acesta.

Un alt lucru schimbat la liderul nord-coreean este aspectul său fizic, fiind vizibil faptul că acesta s-a îngrășat, în ultima perioadă.

Kim Jong-il a preluat puterea, în Coreea de Nord, în anul 1994, și a condus regimul stalinist, de la Phenian, până în anul 2011, atunci când a decedat. Puterea a fost preluată, atunci, de fiul său cel mic, Kim Jong-un, actualul lider nord-coreean.

Mai multe articole despre:
operaţie imagini Phenian Kim Jong-un bandaj