MENIU

Mesajul unui om al străzii face furori pe Facebook. ”Nu mă așteptam”

Un bărbat fără adăpost din SUA s-a așezat în fața unui magazin și, timp de o zi întreagă, le-a dat oamenilor care făceau cumpărături acolo o foaie cu un mesaj pe ea.

Când a văzut că nu este o rugăminte de ajutor financiar, un tânăr a făcut o poză mesajului și l-a publicat pe Facebook. Spre surprindera tuturor, bărbatul fără adăpost încerca disperat să-și găsească un loc de muncă și le oferea trecătorilor CV-ul său în speranța că unul dintre ei urma să-l ajute. Tânărul a mărturisit că nu se aștepta ca pe foaia pe care bărbatul i-a înmânat-o să fie chiar CV-ul lui.

Bărbatul fusese bucătar, însă, de doi ani de zile, locuia pe străzi. O mulțime de oameni au fost emoționați de dorința acestuia de a se angaja și au comentat, au apreciat și au distribuit CV-ul său. Din fericire, patronul unei pizzerii s-a oferit să-l ajute mai mult, angajându-l. 

”În noaptea de dinaintea primei zile de muncă, bărbatul s-a trezit foarte devreme și a studiat încontinuu meniul pizzeriei”, a scris pe Facebook, ulterior, tânărul care publicase inițial poza cu CV-ul omului străzii.