MENIU

Mesajul lui Trump la inaugurarea ambasadei din Ierusalim: Scopul nostru este pacea

Mesajul lui Trump de la deschiderea Ambasadei SUA la Ierusalim a vorbit despre ”dorința de pace” a SUA și despre recunoașterea Ierusalimului drept capitala Israelului.

Mesajul lui Trump cu ocazia mutării ambasadei SUA de laTel Aviv la Ierusalim a început cu sublinierea faptului că Statele Unite recunosc Ierusalimul drept capitala Israelului.

”Astăzi am deschis oficial Ambasada Statelor Unite în Ierusalim. Felicitări!”, a spus Trump, continuând: ”Timp de mulți ani, am eșuat în a recunoaște ceea ce era evident, realitatea că Ierusalimul este capitala Israelului”.

Președintele SUA a mai precizat, în mesajul său, că țara sa va rămâne întotdeauna un ”bun prieten” al Israelului și un partener în cauze ce privesc libertatea și pacea.

”Îi urăm succes ambasadorului Friedman când va ocupa biroul din frumoasa ambasadă din Ierusalim. (...) să fie pace! Dumnezeu să binecuvânteze această ambasadă! Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți cei care lucrează acolo și Dumnezeu să binecuvânteze America!”, a mai spus Trump. 

De asemenea, liderul de la Casa Albă a subliniat că scopul SUA este în continuare pacea. 

Sărbătoare la inaugurarea ambasadei SUA la Ierusalim, măcel în Gaza: 41 de morți - LIVE

Mai multe articole despre:
SUA ambasadă Ierusalim