MENIU

Megan Markel şi Prinţul Harry au făcut anunțul pe care nimeni nu voia să-l audă

Prinţul Harry şi soţia sa Megan Markel au precizat că nu vor să divulge locul în care va avea loc naşterea primului loe copil, alimentând speculaţiile potrivit cărora evenimentul va avea loc într-un cadru privat. 

Presa tabloidă britanică a lansat ipoteza că Harry și Megan Markle ar fi stabilit ca naşterea primului lor copil să aibă loc la domiciliul lor, încălcând astfel tradiţia ca mașterile din familia regală a Marii Britanii să aibă loc în aripa privată a Spitalului St Mary din Londra.

'Ducele şi ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru felicitările pe care le-au primit din întreaga lume în timp ce se pregătesc să-şi întâmpine bebeluşul', se arată în comunicat.

'Alteţele lor regale au luat decizia de a păstra private detaliile privind pregătirile pentru naşterea bebeluşului lor', a anunțat, joi, un comunicar al Casei Regale, citat de The Sun. .

Mai mult, Megan și Harry nu vor urma exemplul fratelui său Wiliiam și a soției sale Kate, de a prezenta presei bebelușul, la scurt timp după naștere, însă o şedinţă foto, cu un grup restrâns de jurnaliști, a fost stabilită la câteva zile după naştere.

Mai multe articole despre:
Harry Kate Megan Markle Willliam