MENIU

Lordul "Cocaină" demisionează din Camera Lorzilor în urma imensului scandal în care e implicat

Lordul John Buttifant Sewel a demisionat din Camera Lorzilor după ce a fost filmat în timp ce se droga în compania unor prostituate. Cotidianul britanic The Sun a obţinut imagini în care fostul vice-preşedinte al Lorzilor din Albion apare într-o ipostază inedită pentru o persoană de "viţă nobilă": prizează cocaină pudrată cu generozitate pe sânii unei femei de moravuri uşoare.

În urma "dezvăluirilor" jurnaliştilor britanici, Lordul Sewel a trimis o scrisoare Parlamentului de la Londra, în care spune, printre altele: "Îmi cer iertare pentru durerea şi ruşinea pe care vi le-am pricinuit!", relatează BBC News.

Poliţia metropolitană a declanşat o anchetă penală în acest caz şi a percheziţionat o proprietate a Lordului din centrul Londrei.

Fotografia de mai sus a Lordului Sewel a fost publicată luni. Demn de un "centrefold" al unei reviste "glossy", "Lordul" poate fi admirat în toată splendoarea trupului său în vârstă de 69 de ani, cu bustul "îmbrăcat" într-un sutien portocaliu şi o haină de piele pe el, în timp ce fumează, relaxat, o ţigară (un "joint" de la "Mary Jane", poate?).



Lordul Sewel este renumit "şi" pentru remarcele sale dispreţuitoare la adresa mai multor politicieni britanici de prim rang, printre care şi actualul locatar din 10 Downing Street.