MENIU

Această bătrână călătorea prima dată cu avionul. Ce a făcut în timpul zborului? Toți au râs

O femeie în vârstă de 60 de ani care călătorea pentru prima dată cu avionul a fost o continuă sursă de amuzament pentru pasagerii și însoțitorii de zbor din aeronavă, precum li pentru urmăritorii acestora de pe rețeaua de socializare Twitter.

Pasagera care avea loc chiar lângă ea, o angajată a Twitter, a fost înduioșată de comportamentul femeii, care era atât de emoționată încât o rugase chiar s-o țină de mână în timpul decolării. 

N-a stat mult pe gânduri și a început să transmită live, pe Twitter, ce se întâmpla cu bătrâna, spre amuzamentul tuturor. 

”Mi-a luat mâna în mâna ei la decolare”, ”Nu se mai satură de privit pe fereastră. Nu-i vine să creadă că suntem deasupra norilor: 'Arată de parcă ar fi pe apă' ”, ”Face cu mâna la fereastră în semn de salut pentru că de fiecare dată când vedea, de pe pământ, avioanele pe cer se întreba cum sunt pasagerii din acestea și dacă fac cu mâna oamenilor de jos”, sunt câteva dintre mesajele publicate de femeie în timp real, pe Twitter.

Povestea a ajus la urechile piloților chiar în timpul zborului, astfel că angajații companiei de transport aerian i-au oferit un loc la o clasă superioară.

Bătrâna zbura de la Los Angeles la San Francisco pentru a-i face o vizită-surpriză fiicei sale.

Mai multe articole despre:
SUA Los Angeles zbor avion San Francisco