MENIU

Joe Biden, o nouă gafă. Prea "intim" în public cu soţia noului secretar al Apărării

Vicepreşedintele Statelor Unite stârneşte din nou agitaţie pe internet. Cunoscut pentru gafele sale, Joe Biden şi-a mai trecut una în cont. La ceremonia de învestitură a noului secretar al Apărării, a afişat un comportament uşor prea intim... cu soţia acestuia.

Dezinvolt şi nesupus protocolului, Joe Biden a încercat să arate Americii că membrii administraţiei de la Casa Albă formează toţi o mare familie. Doar că în opinia unora, vicepreşedintele a mers un pic prea departe cu familiaritatea la ceremonia de la Casa Albă în cadrul căreia noul şef al Pentagonului a depus jurământul.

Ashton Carter: "Le sunt recunoscător preşedintelui şi vicepreşedintelui pentru încrederea pe care mi-au arătat-o, dar mulţumesc şi Senatului american. Le sunt recunoscător multor oameni, dar întâi de toate trebuie să-i mulţumesc soţiei mele perfecte, Stephanie".

Soţia secretarului Apărării a părut uşor stingheră la evenimentul de la Casa Albă. N-a ajutat-o deloc atitudinea lui Joe Biden care într-un gest bizar s-a aplecat şi i-a şoptit ceva la ureche după ce anterior îşi ţinuse mâinile pe umerii ei. În apărarea sa, vicepreşedintele a declarat că de familia Carter îl leagă o lungă prietenie şi că gestul său a fost unul de încurajare.

Mai multe articole despre:
Joe Biden Ashton Carter gafă joe biden