MENIU

Joe Biden a mâncat pizza și a făcut selfie alături de militarii americani din Polonia - IMAGINILE care au făcut înconjurul lumii

Președintele american Joe Biden s-a întâlnit cu soldații americani la Rzeszow, Polonia. El a postat pe Twitter imagini și a menționat că militarii fac o treabă incredibilă.  

S-a întâlnit cu membri ai Diviziei 82 Aeropurtate a Armatei SUA, staționați în zona aeroportului Rzeszow, ca parte a protecției de către NATO a flancului estic al alianței.  

Președintele a împărțit pizza și a discutat cu mai mulți militari. „Ei bine, dacă începi să mănânci, o să mă așez și să am ceva de mâncare”, a spus Biden. Apoi a luat o bucată de pizza pepperoni. Jalapeños i-au făcut ochii lăcrimați, așa că i-a tamponat cu un șervețel și cineva i-a adus un pahar cu apă.  

La sosirea în Polonia, Biden sa întâlnit cu o delegație poloneză, inclusiv cu ministrul Apărării, Mariusz Blaszczak.  

Programul său a fost amânat după ce avionul care îl transporta pe președintele polonez Andrzej Duda a fost întors în drum spre Rzeszow și a aterizat de urgență la Varșovia. Ulterior, Duda s-a îmbarcat pe o altă aeronavă și s-a întors în estul Poloniei. Un oficial din biroul său a spus că Duda nu a fost în niciun pericol.

Mai multe articole despre:
biden pizza militari polonia