MENIU

Incident jenant al armatei ruse. VIDEO: Două blindate cad din avion și se zdrobesc de sol

Au apărut și imagini VIDEO cu incidentul petrecut acum mai bine de o săptămână la un exercițiu militar în Rusia. Două blindate militare au fost distruse în timpul exercițiilor militare „Centru-2019”, după ce au fost aruncate fără parașute dintr-un avion Il-76.

Au apărut noi imagini cu cele două taburi ale VDV-ului rus care au fost distruse în timpul exercițiilor militare „Centru-2019”, după ce au fost aruncate dintr-un avion IL-76, scrie Deschide.md.

Incidentul ar fi avut loc vineri, 20 septembrie, iar momentul când acestea au căzut dintr-un avion a fost surprins de un martor ocular.

Presa rusă a scris, acum o săptămână, că în timpul unor parașutări în masă a unităților de tehnică militară, implicate în cadrul exerciuțiului militar „Centru 2019, pe poligonul din regiunea Orinburg, două taburi au fost distruse în totalitate, după ce s-au prăbușit la sol.

Accidentul ar fi avut loc din cauza parașutelor care nu s-au deschis, iar cele două unități de tehnică militară erau fără echipaj.

Pe o rețea de socilizarea au apărut imagini cu cele două taburi distruse în totalitate. Potrivit oficialilor ruși, în urma accidentului nu au fost înregistrate victime.

Mai multe articole despre:
Rusia blindate Centru 2019