MENIU

INCENDIU la un mare festival de muzică: peste 22.000 de persoane, EVACUATE. Scena a luat FOC!

Peste 22.000 de persoane au fost evacuate, sambata seara, de la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din Spania, Tomorrowland, care avea loc in apropiere de Barcelona, dupa ce un incendiu urias a cuprins o parte din scena, scrie Ziare.com. 

Focul a izbucnit pe scena principala, pe care avea loc la momentul respectiv un spectacol pirotehnic. Imaginile postate pe retelele sociale arata cum partea stanga a scenei este cuprinsa de flacari, iar focul se extinde rapid.

Pompierii si ambulantele au sosit rapid in parcul Can Zam, unde avea loc concertul. Pompierii au informat, pe Twitter, ca incendiul a fost stins.

Toate persoanele au fost evacuate in siguranta, fara sa fie raportate incidente si fara sa fie nevoie de ingrijiri medicale, informeaza BBC.

Organizatorii au declarat, pe site-ul festivalului, ca incendiul a fost cauzat de "o defectiune tehnica" si ca autoritatile desfasoara o ancheta, fara a da detalii suplimentare.

Festivalul international este unul dintre cele mai importante de muzica electronica si era la prima editie in Barcelona.

Mai multe articole despre:
festival de muzică Barcelona Tomorrowland