MENIU

IMOBIL de 4 etaje, PRĂBUȘIT la Paris. PRIMUL BILANȚ: 1 copil a murit, 11 persoane rănite

<p>Bloc de patru etaje, prăbușit la Paris. Foto: Twitter</p>
<p>Bloc de patru etaje, prăbușit la Paris. Foto: Twitter</p>

Un imobil de locuințe cu patru etaje s-a prăbușit în primele ore ale zilei de duminică, la Paris, în cartierul Seine-Saint-Denis, informează Le Figaro. Primul bilanț afirmă că un copil și-a pierdut viața și alte 4 persoane sunt grav rănite. Blocul s-a prăbușit în urma unei explozii.

UPDATE: Potrivit autorităților, alte 12 persoane — șapte adulți și cinci copii — sunt date dispărute sub dărâmăturile clădirii prăbușite, informează Agerpres.

Pompierii au ajuns imediat la fața locului și au reușit să scoată 11 persoane dintre resturile imobilului. Alte persoane în viață sunt căutate, în timp ce răniții au fost duși la spital. Se estimează că mai sunt cel puțin zece persoane captive printre resturile imobilului, dintre acestea făcând parte mai mulți copii.

Peste 150 de pompieri au fost mobilizați și la fața locului a venit și ministrul de Interne, Bernard Cazeneuve, care a declarat că a fost, cel mai probabil, vorba de o explozie provocată de acumularea de gaze, dar că nu poate fi vorba de o concluzie înainte ca ancheta să fie finalizată. Cazeneuve spune că bilanțul victimelor potențiale ar putea fi de 15 persoane.

Mai multe articole despre:
explozie bloc prăbușit bloc prăbușit paris