MENIU

Imagini noi de la masacrul din Las Vegas

Imagini şocante publicate de poliţia din Las Vegas. Este vorba despre filmarea făcută de doi dintre ofiţerii care au intrat în camera de unde Stephen Paddock a lansat, pe 1 octombrie anul trecut, unul dintre cele mai sângeroase atacuri armate din istoria Statelor Unite. Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoţional. 

A fost momentul în care ofiţerii au intrat în camera de hotel de unde Stephen Paddock a ucis 58 de oameni şi a rănit alte câteva sute, inclusiv un român, la un concert. Poliţia a dat publicităţii ore întregi de filmare făcute de camerele unor ofiţeri care au luat parte la operaţiune. În imagini se văd armele atacatorului, împrăştiate în cameră, dar şi trupul neînsufleţit al acestuia.

Toate elementele din anchetă arată că Stephen Paddock şi-a plănuit în cel mai mic detaliu masacrul. De la modificarea armelor pentru a trage mai rapid, până la alegerea camerei de hotel astfel încât să facă un număr cât mai mare de victime.

Apartamentul de la etajul 32 avea vedere panoramică asupra arenei unde se desfăşura concertul de muzică country. De la fereastra camerei până la public era o distanţă de 400 de metri. Motivele pentru care bărbatul de 64 de ani a comis atrocitatea sunt, însă, necunoscute în continuare. 

Mai multe articole despre:
atac imagini video Las Vegas masacrul din Las Vegas