MENIU

Imagini apocaliptice filmate cu drona după devastatoarele cutremure din Turcia. Eforturile colosale ale salvatorilor (video)

Multe persoane sunt date dispărute sub tonele de dărâmături. Foto/Profimedia

Cele două cutremure din Turcia au ucis deja aproape 1.000 de oameni, însă și mai mulți sunt prinși sub dărâmături. Imaginile aeriene filmate din dronă arată dimensiunea uriașă a devastatoarelor seisme din Turcia.

Imagini dramatice filmate din dronă arată cum salvatorii caută cu mâinile goale printre mormane de moloz supraviețuitori ai cutremurelor care au devastat Turcia și Siria. 

Filmarea din dronă a fost făcută în orașul turcesc Adana, unde salvatorii caută printre dărâmăturile unei clădiri prăbușite, conform The Guardian.

Un cutremur cu magnitudinea 7,8 a lovit luni centrul Turciei și nord-vestul Siriei, provocând moartea a cel puțin 1.900 de persoane și rănirea altor mii de oameni. Multe clădiri s-au prăbușit în regiunea acoperită de zăpadă, forțele de salvare începând căutarea supraviețuitorilor prinși sub dărâmături. Cutremurul, care a avut loc primele ore ale acestei dimineți de iarnă, a fost urmat la prânz de un alt seism devastator, de magnitudine 7,7, potrivit agenției europene de profil.

Mai multe articole despre:
cutremur turcia cutremur turcia imagini drona