MENIU

Germania: Un bărbat fără o mână, amendat pentru că nu ţinea ambele mâini pe bicicleta

Bogdan Ionescu

Un barbat cel mai probabil cu origini romanesti, numele lui fiind Bogdan Ionescu, a fost amendat de politia germana pentru ca mergea pe bicicleta fara a avea doua maini pe ghidon, cu toate ca omul are o singura mana, scrie Ziare.com.

Politia germana a transmis scuze barbatului, dupa ce acesta a fost tras pe dreapta si amendat cu 25 de euro, scrie Daily Mail.

Incidentul a avut loc in orasul Koln, unde Bogdan Ionescu mergea pe bicicleta, fiind oprit de un politist prea zelos, care i-a spus ca felul in care merge pe bicicleta este periculos.

Ofiterului de politie i-a fost atrasa atentia de bicicleta modificata, care avea frane doar pe o singura parte.

Stirea a tinut capul de afis in Germania, in aceasta saptamana, amenda sa fiindu-i anulata si primind scuze din partea politiei din Koln. Initial, politistii afirmasera ca bicicleta incalca standardele de siguranta din Germania, neavand doua manere de actionare a franei, insa Ionescu a facut modificari astfel incat sa poata activa frana si cu ajutorul piciorului.

Dupa o cearta de 25 de minute cu ofiterul de politie, barbatul a platit in cele din urma amenda, deoarece intarzia la o intalnire de lucru.

Mai multe articole despre:
Germania amendă bicicletă mână Bogdan Ionescu