MENIU

FOTO + VIDEO | Tragedie de proporții în Londra: 4 copii au murit într-un incendiu

Tragedie de proporții în Londra / Foto: Profi Media

Patru copii, toți sub 5 ani, au murit după ce un incendiu violent le-a cuprins locuința. Tragedia a avut loc într-un oraș din sudul Londrei.

Flăcările au cuprins în întregime parterul casei în care se aflau copiii. Micuții au fost scoși din interior de către echipele de intervenție și duși la spital, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ei. 

Martorii au sunat disperați la urgență. Opt mașini de pompieri și aproape 60 de oameni au fost mobilizați pentru a stinge incendiul.

Serviciile de intervenție au intrat în casă cu mai multe aparate de oxigen și i-au scos pe cei patru copii din interior. Micuții au fost transportați la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru ei.

„Am scos patru copii din clădire, i-am dus afară și am început procedurile de resuscitare la fața locului, până când au sosit medicii. Copiii au fost transportați la spital, dar, din păcate, cei patru au murit ulterior”, au precizat pompierii.

Vecinii au povestit că este vorba despre două perechi de gemeni, doi dintre ei cu vârsta de doi ani, iar ceilalți doi în vârstă de 4 ani.

Cauza incendiului nu este clară încă. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili exact cauzele care au dus la această tragedie. 

Mai multe articole despre:
londra copii morti incendiu flacari