MENIU

Ducesa Kate a născut o fetiţă. Medicii confirmă: "Copilul, perfect sănătos. Mama şi fiica sunt bine"

<p>Kate Middleton </p>
<p>Kate Middleton</p>

Familia regală britanică s-a mărit: prinţul William şi Kate au o fetiţă! Mica prinţesă a venit pe lume sâmbătă dimineată, la spitalul St. Mary, din centrul Londrei. Surioara prinţului George este pe poziţia a patra în ordinea succesiunii la tronul britanic. Încă nu se ştie cum se va numi prinţesa. Britanicii, însă, care de săptămâni bune fac pariuri cu privire la numele pe care îl va purta cel de-al doilea bebeluş regal, şi-ar dori ca fetiţa să fie botezată fie Alice, fie Charlotte.

La 12 ore după ce a venit pe lume, bebeluşa regală a avut parte de prima ieşire în lume. Mândri şi zâmbitori, Kate şi William au prezentat-o pe mica prinţesă supuşilor şi lumii şi apoi au dus-o acasă, la Palatul Kensington.

Ducesa Kate a născut. Noua prinţesă, prezentată publicului. Prima imagine cu fetiţa

Kate, ducesă de Cambridge, a dat naştere unei fetiţe, sâmbătă dimineaţă, la Spitalul St. Mary's din Londra. Medicii au confirmat faptul că nou născuta este perfect sănătoasă.

Anunţul naşterii a fost confirmat de Palatul Kensington, pe Twitter, precizând că fetiţa cântăreşte 3,7 kg şi că este perfect sănătoasă. Anunţul preciza, totodată, faptul că prinţul William a fost prezent la naştere.

 

Ducesa a venit la spital la 06.00 a.m. ora locală (05.00 GMT), însoțită de prințul William, cu o mașină a Palatului Kensington.

Bebelușul regal va fi cel de-al patrulea moștenitor în linia succesiunii regale la tronul Marii Britanii.

Kate a fost internată la Spitalul St. Mary's, unde mai mulţi admiratori aşteaptă de aproximativ o lună să fie primii care vor zări noul membru al familiei regale.

Kate şi Prinţul William sunt deja părinţii lui George, care are 18 luni.

 

Ducesa Kate a născut o fetiţă. Fotografia care a apărut pe contul oficial al Palatului Kensington

 

Kate a născut o fetiţă: prima prinţesă britanică, după 25 de ani. Ce nume ar putea purta