MENIU

Două atacuri armate soldate cu victime, marţi, la Istanbul

O secţie de poliţie şi un bar din Istanbul au devenit, marţi, ţinta a două atacuri armate, soldate cu un mort şi trei răniţi.

Persoane înarmate au deschis focul asupra unei secţii de poliţie din Istanbul, iar poliţiştii au răspuns la rândul lor cu focuri de armă, însă nu au fost raportate victime, relatează Hurriyet în ediţia electronică, citat de Mediafax.

Aproximativ 11 gloanţe au lovit clădirea secţiei de poliţie Gazi, din cartierul Sultangazi, situat în partea asiatică a oraşului.

Pe de altă parte, o persoană a fost ucisă şi alte trei au fost rănite, după ce un bărbat a deschis focul într-un bar din cartierul Sisli din Istanbul, vineri dimineaţă.

Răniţii au fost transportaţi la spitalul Sisli Hamidiye Etfal, dar un angajat al barului, care fusese împuşcat în piept, nu a mai putut fi salvat.

Cele două atacuri au avut loc după ce 30 de persoane au fost ucise şiaproximativ 100 rănite, luni, într-un atentat cu bombă în oraşul Suruc, incident care a declanşat proteste violente la Istanbul şi Ankara.

Mai multe articole despre:
Istanbul victime atacuri armate secţiede poliţie