MENIU

DOLIU uriaș în lumea filmului! Un îndrăgit actor a murit la doar 28 de ani

DOLIU în lumea filmului. Un actor de legendă a murit

O nouă tragedie lovește lumea filmului. Un actor legendar ne-a părăsit cu puțin timp în urmă, la doar 28 de ani. Apropiaţii şi fanii sunt în stare de șoc.

Joey Morgan, cunoscutul star al comediei ”Scouts Guide to the Zombie Apocalypse” a murit duminică dimineață, la vârsta de 28 de ani.

„Joey Morgan a murit duminică dimineața. A fost un șoc și ne-a devastat pe toți cei care l-am iubit. Ne va fi foarte dor de el. Sperăm că toată lumea înțelege cât de dureros este acest lucru pentru cei dragi și le cerem să ne respecte intimitatea”, a declarat un reprezentant al actorului, potrivit The Hollywood Reporter.

Până în prezent, nu a fost precizată cauza decesului.

Morgan, născut în Chicago, și-a făcut debutul actoricesc în comedia de acțiune Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015), jucând rolul Augie Foster și a fost unul dintre cei trei protagonisti alături de Tye Sheridan și Logan Miller.

În anul următor, el a fost co-protagonistul în producția mexicano-americană Compadres , o comedie în care a jucat un adolescent hacker în pereche cu un fost polițist interpretat de Omar Chaparro.

În 2017, Morgan a jucat rolul adolescentului cu probleme Luke Sherman în comedia neagră a lui Max Winkler, Flower , care a avut premiera la Festivalul de Film de la Tribeca.

Actorul s-a bucurat de un 2018 prolific, jucând în comediile Sierra Burgess Is a Loser și Camp Manna.

Ultimul său credit major în film a venit în 2020 în comedia SF Max Reload and the Nether Blasters. 

La televizor, Morgan a jucat într-un episod din Chicago Med și a avut un rol recurent în Critters: A New Binge din 2019