MENIU

DOLIU imens! O actriță legendară a murit. A marcat istoria filmului

Doliu imens în lumea filmului

Doliu în lumea filmului! O actriță legendară, care a marcat mai multe generații prin rolurile ei, a încetat din viață. A trăit o adevărată dramă în ultimele sale zile de viață.

Actrița Soheir Al Bably a murit, duminică, la vârsta de 84 de ani, informează presa locală.

Vedeta și-a petrecut ultimele zile din viață într-un spital din Egipt, la terapie intensivă, după ce a intrat în comă diabetică, potrivit ginerelui lui Al Bably, Reda Taima.

La scurt timp după ce s-a aflat că Soheir Al Bably a murit, fanii și colegii actriței au inundat rețelele de socializare cu mesaje de condoleanțe.

Născută în 1937, Soheir Al Bably a arătat că are talent la actorie și la muzică încă din copilărie. Ea a fost sfătuită de tatăl ei să se înscrie la Institutul Superior de Arte Dramatice, precum și la Institutului de Muzică.

În cariera sa, vedeta a jucat în zeci de filme și piese de teatru.

În 1997, Soheir Al Bably a anunțat că se retrage din actorie, dar după nouă ani a revenit asupra deciziei și a jucat în serialul Qalb Habiba (Inima unui iubit).

Al Bably a fost căsătorită de cinci ori. Primul ei soț a fost Mahmoud Al Naqouri, cu care a avut o fiică, pe Niveen. De asemenea, actrița a mai fost măritată cu cântărețul Munir Murad, precum și cu oamenii de afaceri Ashraf Al Sirjani și Mahmoud Ghoneim. Ultimul soț al vedetei a fost actorul egiptean Ahmed Khalil.