MENIU

Detaliul neștiut din trecutul copilotului Germanwings care l-ar fi determinat să prăbușească avionul

Foștii colegi ai copilotului Andreas Lubitz, cel care ar fi provocat intenționat prăbușirea avionului Germanwings în Alpii Francezi,  susțin că acesta a suferit o depresie puternică în 2009, din cauza căreia a lipsit de la cursuri aproape 6 luni, informează Russia Today. 

Fostii colegi ai lui Lubitz afirma ca acesta a lipsit sase luni de la cursuri, in 2009, din cauza depresiei. Reuters anunta ca politistii intra si ies din casa parinteasca a copilotului, in Montabaur, tinand in maini cutii cu hartii.
Mama unei foste colege a copilotului a declarat ca acesta suferise de depresie cu ani in urma. Inainte de Craciun, insa, parea sa fie bine, a declarat ea pentru Mirror. Rudele echipajului aflat la bord, inclusiv ale pilotului, se afla in Seyne-les-Alpes, unde urmeaza sa fie interogate. Parintii copilotului sunt insa in Germania, interogatoriul urmand sa aiba loc acolo, informeaza The Telegraph. Un coleg de-ai copilotului, din clubul de planorism din care acesta facea parte, a declarat ca Lubitz era "fericit" de jobul pe care il avea la Germanwings si se descurca bine.

 Mai multe pe ziare.com