MENIU

Declaraţiile care au indignat Germania. Un imam explică motivul pentru care femeile au fost agresate

Declaraţie şocantă a unui înalt cleric de la moscheea salafită din Köln: femeile agresate sexual de imigranţi arabi şi nord-africani în noaptea de Revelion sunt ele însele de vină pentru cele întâmplate, pentru că - spune imamul - femeile se dau cu parfum şi umblă îmbrăcate necorespunzător.

Într-o declaraţie pentru REN - un post rus de televiziune - Sami Abu-Yusuf, imam la o moschee salafită din Köln, spune că nu e surprins că bărbaţii s-au dedat la agresiuni sexuale.

Chiar femeile sunt de vină. Dacă umblă pe jumătate dezbrăcate şi se parfumează, atunci se întâmplă astfel de lucruri. Un bărbat, o femeie... ca şi cum arunci ulei în foc, a declarat Sami Abu-Yusuf.

Cuvintele imamului au stârnit un val de indignare.

În toată Germania, opinia publică e în continuare în stare de şoc din cauza celor întâmplate de Anul Nou, când o mie de bărbaţi arabi sau nord-africani au agresat sexual peste 500 de femei ieşite în stradă să sărbătorească Revelionul.

Au fost depuse 521 de plângeri, dar deocamdată au fost puşi sub acuzare doar doi algerieni.

Ancheta continuă.

Poliţişti - în uniformă sau civili - verifică fiecare bar, restaurant, sală de biliard sau agenţie de pariuri din cartierele unde se ascund, de regulă, imigranţii clandestini.

Sursa: ştiri.tvr.ro.

Mai multe articole despre:
Germania imam femei agresate Sami Abu-Yusuf