MENIU

Cum arăta sala de concerte ”Le Bataclan” înainte de masacrul în care au pierit 128 de persoane

Sala de concerte Le Bataclan este locul în care vineri noapte 128 de oameni și-au găsit sfârșitul, după ce persoane înarmate au luat mai mulţi ostatici, afirmă surse din cadrul Poliţiei franceze, citate de AFP.  Realitatea.net pune la dispoziție mai multe fotografii cu sala de concerte, de la diverse evenimente. Sunt imagini care nu ar fi prevestit niciodată masacrul care a îndoliat Franța. Câteva dintre imagini se regăsesc pe pagina de facebook a sălii de concerte Le Bataclan.

Cel puţin 128 de persoane au fost ucise în urma unor atentate teroriste multiple ce au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris. Alte aproximativ 200 au fost rănite. Două explozii au avut loc în zona stadionului "Stade de France", în timpul unui meci de fotbal între reprezentativele Franţei şi Germaniei. În paralel, teroriştii au deschis focul cu arme automate la restaurante şi terase din zonele Bichat, Charonne şi Bataclan, situate în centrul Parisului. UPDATE: Potrivit MAE român, printre morţi sunt şi doi cetăţeni români.

Persoane înarmate au luat mai mulţi ostatici, vineri seara, într-o sală de concerte din Paris, afirmă surse din cadrul Poliţiei franceze, citate de AFP. Potrivit presei franceze, aproximativ 120 de persoane au fost ucise. 

Atacul a avut loc în sala de concerte Bataclan, unde era un spectacol al grupului hard rock Eagles of Death Metal, scrie MEDIAFAX.

Potrivit unor martori, s-a auzit o explozie foarte puternică în timpul concertului şi zeci de focuri de armă.