MENIU

Credea că a dat peste un pui de câine. Când colo, în fața lui era un animal extrem de periculos!

Credea ca este un pui de câine
Credea ca este un pui de câine
Credea ca este un pui de câine
Credea ca este un pui de câine
Credea ca este un pui de câine
Credea ca este un pui de câine
Credea ca este un pui de câine

Un împătimit al muntelui credea că a dat peste un pui de câine. Când colo, în fața lui stătea ceva mai periculos. Mult mai periculos!

Bărbatul era însoțit de câinele său, când a dat peste bietul animal. Îl zărise într-un canion din Tierrasanta.

N-a stat prea mult pe gânduri și a decis să ia animalul acasă. După câteva zile, timp în care puiul a început să prindă puteri, bărbatul a postat pe o rețea de socializare mai multe fotografii cu acesta.

Pe fir a intrat și o organizație pentru protecția animalelor care și-a da seama imediat că bărbatul avea acasă o adevărată bestiuță. Puiul de câine era, de fapt, un pui de coiot.

După ce au luat legătura cu tânărul, au dus animăluțul la un centru de ocrotire a vieții sălbatice.

Se pare că puiuțul este destul de afectat de trauma prin care a trecut, dar medicii veterinari fac eforturi disperate pentru a-l ajuta să se recupereze.

Puiuțul de coiot este fetiță, potrivit salvatorilor.

"Din păcate, fetița a venit pe lume mult prea devreme. Momentan, nu avem niciun alt pui de coiot în sanctuar, așa că nu putem s-o creștem în compania unui pui din aceeași rasă. Iar asta îi va îngreuna mult recuperarea. În prezent, nu știm cât de afectat este puiul și nici ce șanse de supraviețuire are", au scris îngrijitorii de la centru, pe Facebook, unde au postat mai mute fotografii cu creatura.

Cel mai probabil, mama a născut puiuții în canion și nu a apucat să-i mute pe toți în vizuină.

Aceasta nu este singura confuzie. Grație asemănării puternice, coioții sunt încurcați, frecvent, cu câinii. Așa s-a întâmplat și în cazul acestei femei care credea că lasă în casă un cățeluș... Când colo, s-a dovedit că femeia a deschis ușa unei alte creaturi. Despre ce este vorba află AICI.

Mai multe articole despre:
pui caine poveste de viata animal periculos coiot