MENIU

Comentariul unui profesor a stârnit furia părinților. Acum e anchetat de șefi

Un tată a deschis o petiție prin care cere demiterea profesorului care a scris un comentariu revoltător pe tema făcută de copilul său. Bărbatul s-a enervat la culme când a văzut modul în care dascălul a ales să critice eforturile depuse de fiul lui. Totul a culminat cu o petiție și cu o autosesizare din partea unității la care acesta preda. 

Elevii de clasa a III-a ai unei școli din Pennsylvania, SUA, au avut de rezolvat cât mai multe exerciții de matematică dintr-o listă de 60, în doar 3 minute. Unul dintre elevi a reușit să rezolve doar 13 exerciții, iar dascălul ia scris pe temă mesajul: "Absolut patetic. A rezolvat doar 13 în 3 minute! Trist." Și pentru că a considerat că nu este destul, a mai și desenat o față tristă pe foaie.

Petiția pentru demiterea profesorului a strâns peste 15.000 de semnături

Tatăl băiatului, Chris Piland, a fost atât de supărat când a văzut comentariul profesorului încât a decis să facă o petiție prin care să ceară demisia acestuia. Petiția a strâns peste 15.000 de semnături, pe măsură ce tot mai mulți părinți s-au arătat indignați de mesajul scris de profesor pe tema elevului.

Chris a fotografiat tema cu mesajul și a postat poza pe internet, alături de mesajul: "Profesorul fiului meu Kamdy s-a purtat foarte urât cu el și cu mine tot anul. Acum a venit acasă cu acest mesaj și sunt foarte frustrat să văd că cineva poate scrie așa ceva pe tema unui copil. E foarte motivant."

Bărbatul a revenit ulterior cu un update și a anunțat că profesorul este investigat de conducerea școlii. "Le mulțumesc pentru efortul depus și pentru susținere oamenilor dedicați care au semnat și care au trimis mai departe petiția. Sunt fericit să anunț că profesorul în cauză este investigat de către conducerea școlii Valley View."

Mai multe persoane care au semnat petiția au lăsat și comentarii. "Nici măcar nu am copil și mi se face silă când văd așa ceva. Este total greșit", a scris o femeie, în timp ce un părinte a scis că "niciun profesor nu are dreptul să scrie astfel de comentarii groaznice pe tema unor copii."

Sursa

Mai multe articole despre:
elev profesor lucrare comentariu