MENIU

Cel mai temut om din China. Criminalul în serie comparat cu Jack Spintecătorul, prins după 14 ani

Un criminal în serie care a terorizat timp de 14 ani femeile dintr-o regiune a Chinei şi care a violat, mutilat şi ucis 10 femei şi o fetiţă de opt ani a fost prins. El a fost comparat cu Jack Spintecătorul şi ura lui pentru femeile care poartă culoarea roşie a înfricoşat populaţia.

Timp de 14 ani, femeile din Ganzu s-au temut să meargă singure pe stradă şi au fost îngrozite de criminalul în serie descris de autorităţi ca fiind "răbdător", "retras" şi cu o "ură profundă" pentru femei. Criminalul le alegea pe femeile care purtau culoarea roşie şi în special pe cele care locuiau singure, apoi le urmărea până la locuinţa acestora.

Poliţia chineză a reuşit să îl identifice şi să îl aresteze pe Gao Chengyong, de 52 de ani, un bărbat căsătorit, tatăl a doi copii şi proprietarul unui mic magazin de alimente, scrie news.com.au.

Din 1988, de când i s-a născut fiul şi până în 2002, bărbatul a violat, ucis şi mutilat 11 femei şi tinere. Cea mai mică victimă a criminalului în serie a fost o fetiţă de 8 ani.

Deşi lăsase probe şi ADN la multe dintre crime, criminalul nu avea amprentele în baza de date naţională şi prinderea sa a ţinut...de noroc. Un unchi al lui Gao Chengyong a fost arestat pentru o infracţiune măruntă, dar probele ADN au arătat o înrudire cu criminalul în serie căutat. Astfel poliţia a ajuns la criminal.

Mai multe articole despre:
0 criminal în serie criminal Jack Spintecătorul