MENIU

Ce rușine! A rămas cu pantalonii în vine în fața șefului statului

Ivan Zvonimir Cicak, şeful filialei croate a Comitetului Helsinki pentru Drepturile Omului, a fost pus într-o situaţie mai mult decât jenantă. Acesta s-a trezit cu pantalonii căzuți chiar în timpul unei ceremonii de primire a unei diplome din partea șefei statului, Kolinda Grabar Kitarovic.

Ușor corpolent, cu părul alb și îmbrăcat într-un costum negru, Cicak, în vârstă de 68 de ani, era prea concentrat în a-și arăta cu mândrie diploma în fața presei, alături de președinta Kolinda Grabar Kitarovic, pentru a mai avea reflexul de a reacționa și de a opri căderea pantalonilor, comentează AFP.

Într-o serie de imagini difuzate de televiziunea națională, Cicak apare extrem de surprins și stânjenit de situație. Cu un baston într-o mână și cu diploma în cealaltă mână, el aruncă mai întâi o privire resemnată spre picioare, după care își ridică pantalonii.

După ce și ea a aruncat o scurtă privire spre picioarele bărbatului de lângă ea, zâmbind ușor jenată, șefa statului croat a părut să fi reușit să-și controleze reacțiile.