MENIU

Ce este TDC, BOALA de care ar suferi Vladimir Putin. De ce are fața UMFLATĂ tot timpul

Vladimir Putin / Foto: Profi Media

Analiștii, specialiștii ș ofițerii de informații militare care lucrează acum la Pentagon l-au tot studiat pe Vladimir Putin pentru a-și da seama de unde vine comportamentul său agresiv sau... care este motivul pentru care are fața umflată.

Mai mulți oficiali americani au declarat că președitele Vladimir Putin este "frustrat și posibil instabil din punct de vedere psihic și delirant", în timp ce alții au declarat că președintele rus ar fi grav bolnav și ar avea o boală în fază terminală. Mai precis, sursa care a aruncat această informație în spațiul public spune că Vladimir Putin ar avea cancer intestinal în fază terminală.

Chiar dacă declarațiile au fost făcute sub protecția anonimatului, acestea ar veni din partea unui ofițer de informații care lucrează acum pentru Pentagon și care a spus că Vladimir Putin este "pe ultima sută de metri".

Fața umflată a lui Putin ar fi semnul că face chimioterapie sau ia steroizi, în timp ce expresia sa solemnă ar fi din cauza faptului că are dureri constante, scrie dcmedical.ro. Mai mult, acesta spune că motivul pentru care e atât de agresiv în atacul cu Ucraina, dar și cu amenințările la adresa NATO este pentru că "știe că este pe moarte și vrea să lase o moștenire".

"În trecut l-am văzut zâmbind, dar în 2022 sunt puține imagini cu el părând fericit. Privirea lui sugerează că suferă. Oamenii noștri sugerează că privirea lui furioasă este cel mai probabil rezultatul faptului că este în agonie. Oamenii noștri sunt încrezători că este bolnav. Este îngrijorat de Covid, deoarece își ține personalul la distanță", declară sursa neidentificată pentru Daily Star.

Colaboratorul Pentagonului adaugă că şeful de la Kremlin a avut în ultimul timp un comportament ciudat, o distanţă considerabilă pe care a luat-o şi faţă de apropiaţii săi şi cumva datele acestea şi aspectul său fizic le-ar da de înţeles specialiştilor că ipoteza unei boli ar fi perfect întemeiată.

Ce este dismorfofobia sau tulburarea dismorfica corporală (TDC), diagnosticul pus lui Vladimir Putin

Dismorfofobia (TDC) este o tulburare dismorfică a corpului și se referă la o persoană care nu este mulțumită de înfățișarea sa și își face numeroase operații, pentru a o îmbunătăți.

Cuvântul este de origine greacă și este compus din dys = diform, morphe = aspect exterior, phobios = fobie, adică frica de diformitate. Cu alte cuvinte, dismorfofobia este o tulburare psihică, iar cei care suferă de asta au obsesii greu de conceput pentru marea majoritate.

O persoană care suferă de această boală își petrece ore întregi pe zi verificând defectul pe care are impresia că-l are.

35 % dintre cei afectați petrec circa 8 ore pe zi gândindu-se la diformitatea închipuită, se verifică mereu în oglindă, au impresia că sunt urmăriți constant și sunt mereu îngrijorați de modul în care sunt receptați de cei din jur.

Mai multe articole despre:
vladimir putin tdc boala putin boala vladimir putin