MENIU

Cadavrul unui bărbat dispărut de două decenii a fost descoperit cu ajutorul Google Maps

Cazul unui bărbat din Florida, dispărut în urmă cu 22 de ani, este aproape să fie rezolvat. Şi asta, mulţumită Google Maps şi al dronelor cu ajutorul cărora s-a descoperit o maşină într-un iaz. În interiorul atomobilului era un schelet al unui om dispărut cu mulţi ani în urmă. Acum poliţiştii au redeschis dosarul şi vor să afle cum a ajuns maşina în lacul artificial. 

Un tânăr din Wellington, Florida, care se uita pe Internet a văzut o formă ciudată într-un iaz. A mărit imaginea și a constatat că este o mașină. Tânărul a alertat imediat autorităţile care au mers cu drone la fața locului.

William Molt a fost văzut ultima oară în noiembrie 1997, iar până acum dispariţia lui a fost un mister.

Poliţiştii au scos maşina cu schelet cu tot din iaz, iar legiştii au confirmat că osemintele îi aparţin bărbatului dispărut în urmă cu 22 de ani. Ultima care l-a văzut pe bărbat a fost iubita lui, care a povestit anchetatorilor că a fost zărit ultima dată la un club pentru adulţi. După aceea, nimeni nu a mai ştiut nimic despre el. Vecinilor nu le vine să creadă că au stat mai mult de două decenii cu un cadavru în apropiere.

Detectivii din Florida au redeschis cazul şi vor să dezlege misterul vechi de 22 de ani. 

Mai multe articole despre:
Google Maps