MENIU

Bombă în showbiz - un cântăreţ iubit în Moldova, reţinut pentru trafic de persoane

Showbizul din Republica Moldova a fost zguduit de o veste bombă! Cântărețul Ricky Ardezianu a fost reținut pentru trafic de ființe umane.

Ricky Ardezianu a fost reținut acum cateva zile, iar în prezent se află în arest preventiv pentru 30 de zile. Procurorul de caz din Republica Moldova spune că reținerea a avut loc pe data de 15 iulie, iar pe data de 25 iulie, Curtea de Apel a decis plasarea lui în arest preventiv (la Penitenciarul nr.13). Dosarul pornit pe art. 220 aliniat 2 (proxenetism) a fost inițiat în baza plângerilor a două persoane de sex feminin care au spus că Ardezianu le-a cerut să presteze servicii sexuale pentru alte persoane, scrie Unica.md.  

Tinerele care l-au denunțat pe interpret au 24 și respectiv 26 de ani și s-au cunoscut cu el în Chișinău.

Ricky Ardezianu este numele de scenă al cântăreţului de muzică pop Iurică Ciubotaru, Artist al Poporului în Republica Moldova, cantautor, textier şi orchestrator.

Potrivit paginii sale de Facebook, Ardezianu vorbeşte franceza, italiana, rusa, spaniola şi cântă în toate aceste limbi, dar şi în engleză.

Cântăreţul mai spune că este laureat al mai multor concursuri şi festivaluri de muzică uşoară din Moldova şi din străinătate.

Tot el se recomandă "sportiv prin excelenţă", după ce a făcut box, arte marţiale şi deltaplanism.

A fost, un timp, moderator la emisiunea umoristică "Peştişorul de aur", conform aceleiaşi surse.