MENIU

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Imagini cutremurătoare de la locul prăbușirii

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Primele imagini, captate din elicopter, de la locul prăbușirii avionului Airbus A320, în sudul Franței, în Alpi, în regiunea Digne, sugerează că avionul ar fi fost complet pulverizat și că șansele ca vreuna dintre cele 150 de persoane, aflate la bord, să fi supraviețuit sunt minime, cu toate că autoritățile franceze au demarat o amplă operațiune de căutare, potrivit Ziare.com.

(airlive.net)

 

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Avionul se deplasa pe ruta Barcelona-Dusseldorf. Inițial, s-a anuntat că la bord se aflau 142 de pasageri și sase membri ai echipajului, însă ulterior cifra a crescut la 150. Oficialitățile franceze au anunțat că nu există supraviețuitori iîn urma accidentului, care a avut loc într-o zonă cu acces dificil.




AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. La bord s-ar fi aflat, printre alții, 67 de germani, 45 de spanioli și un belgian, iar în privința nationalității celorlalți 37 de oameni nu se știe nimic sigur, doar că nu erau chinezi sau români printre ei, dar că sunt șanse să se regăsească și cetățeni turci.



AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. De asemenea, printre pasagerii germani se numărau 16 elevi și doi profesori ai unei școli din Germania.

 

AVION PRĂBUȘIT FRANȚA. Avionul aparținea companiei low-cost, Germanwings, afiliată a companiei germane Lufthansa, și avea o vechime de 24 de ani. Website-ul specializat Flightradar24 a pierdut urma zborului Germanwings la ora locală 10.39 (11.39, ora Romaniei - n.red.), la altitudinea de peste 2.000 de metri.