MENIU

Avion Germanwings, nevoit să aterizeze la Veneţia

Avion Germanwings, nevoit să aterizeze la Veneţia

Un avion al companiei Germanwings, care efectua vineri o cursă de la Hanovra (Germania) spre Roma (Italia), a fost nevoit să aterizeze la Veneţia deoarece două persoane aflate la bord se simţeau rău, a declarat o purtătoare de cuvânt a companiei, citată de site-ul TheLocal.it.

Avionul a aterizat pe aeroportul Marco Polo din Veneţia pentru că un pasager şi o însoţitoare de bord au avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza unor "stări acute de rău", a precizat purtătoarea de cuvânt.

Eugenio Bartolini, un profesor din Roma care se afla în aeronavă, a declarat pentru Il Messaggero că o femeie care stătea în spatele său a avut nevoie de asistenţă pentru ceea ce părea a fi "teamă de zbor".

"Când avionul a aterizat, căpitanul ne-a spus în limba engleză că un membru al echipajului şi un pasager se simt rău şi a decis să aterizeze la Marco Polo", a adăugat acesta, potrivit mediafax.ro.

Incidentul intervine la mai puţin de două săptămâni după ce o aeronavă Airbus A320 al companiei Germanwings, care efectua o cursă de la Barcelona (Spania) spre Dusseldorf (Germania), s-a prăbuşit în Alpii francezi, provocând moartea celor 150 de persoane aflate la bord.

Mai multe articole despre:
aterizare avion germanwings