MENIU

Atentate Paris. Soţul unei femei ucise, către ISIS: "Nu mă puteţi face să urăsc!"

Atentate Paris. Soţul unei victime, către ISIS: "Nu mă puteţi face să urăsc!"

Mesajul transmis de soţul unei femei ucise în atentatele teroriste de la Paris pentru teroriştii ISIS a devenit viral pe internet.

Antoine Leiris şi-a pierdut soţia în atentatele sângeroase de la Paris, de vineri. Luni, într-o postare pe pagina sa de Facebook, bărbatul a adus un omagiu soţiei sale. Totodată, acesta a jurat că nu-şi va lăsa fiul, în vârstă de 17 luni, să crească temându-se de ISIS.

"Vineri noaptea, ai luat viaţa unei fiinţe extraordinare, dragostea vieţii mele, mama copilului meu, dar nu vei reuşi să mă faci să urăsc. Nu ştiu cine eşti şi nici nu-mi doresc. Sunteţi nişte suflete moarte. Dacă acest Dumnezeu pentru care ucideţi orbeşte ne-a făcut după chipul său, fiecare glonţ din trupul soţiei mele a fost un glonţ în inima Sa. Aşa că nu-ţi voi acorda privilegiul de a te urî, să răspund la ură cu furie ar însemna să cad în aceeaşi ignoranţă care te-a făcut ceea ce eşti. Vrei să mă sperii, să mă uit în ochii poporului meu cu neîncredere, vrei să-mi sacrific libertatea pentru siguranţă. Ai pierdut! Voi continua să trăiesc ca înainte. Mi-am văzut soţia dimineaţă. Într-un final, după zile şi nopţi întregi de aşteptare. Era la fel de frumoasă ca în seara aceea de vineri, la fel de frumoasă ca în ziua în care m-am îndrăgostit nebuneşte de ea, acum 12 ani. Fireşte, sunt devastat, îţi cedez această victorie, dar nu te vei bucura prea mult de ea. Ştiu că va fi alături de noi în fiecare zi şi ştiu că ne vom întâlni într-un Paradis al sufletelor libere la care tu nu vei avea acces", a scris Antoine Leiris.

Postarea sa a fost distribuită pe reţeaua de socializare de peste 57.000 de ori.

Mai multe articole despre:
ATENTAT TERORIST PARIS atentate Paris