MENIU

Atac mortal la un liceu din Barcelona. Un elev şi-a ucis profesorul cu o arbaletă

<p>Topul celor mai bune licee &icirc;n 2015. Ce medie trebuie să ai pentru a fi admis</p>

Un profesor a murit si mai multe persoane au fost ranite dupa ce un tanar a intrat, luni, intr-un institut de invatamant din Barcelona inarmat cu o arbaleta.

Faptele s-au petrecut luni dimineata, la orele locale 09:15, la institutul Joan Fuster, din orasul catalan. Politia catalana, care l-a retinut deja pe presupusul faptas, un minor, si reprezentanti ai Sistemului de Urgente Medicale (SEM) s-au deplasat la locul incidentului. Ranitii - o profesoara si trei elevi - au leziuni usoare.

Potrivit martorilor oculari, tanarul a ajuns la scoala la 09:00, cu o ora mai tarziu decat era prevazut, si s-a indreptat direct spre clasa sa. Odata ajuns acolo, scrie ziare.com, a atacat-o cu arbaleta pe profesoara si pe fiica acesteia, care este si ea eleva la respectiva institutie de invatamant.

Auzind tipete, un profesor care preda intr-o sala de clasa alaturata a iesit in incercarea de a opri atacul, moment in care agresorul a tras in el cu arbaleta, nimerindu-l in piept si ucigandu-l. Apoi, agresorul a intrat intr-o alta clasa si a atacat un elev cu un cutit pe care il avea asupra lui.

Mai multe articole despre:
atac liceu atac şcoală atac liceu Barcelona