MENIU

ATAC cu ARMĂ ALBĂ într-un LICEU: 20 de elevi, ÎNJUNGHIAŢI

<p>Bărbat &icirc;njunghiat &icirc;n plin centru al Capitalei</p>

Atac cu armă albă într-un liceu din statul american Pennsylvania, mai multe persoane au fost înjunghiate. Răniţii au fost duşi la spital cu elicopterul.

Un elev şi-a înjunghiat aproximativ 20 de colegi, miercuri dimineaţa, într-un liceu din apropiere de Pittsburgh (Pennsylvania, estul Statelor Unite), au anunţat autorităţile locale, adăugând că atacatorul a fost arestat, relatează AFP.

Chris Kaufmann, directorul spitalului din apropierea instituţiei şcolare a declarat, pentru CNN, că mai mulţi elevi prezintă răni grave: trei dintre ei au fost transferaţi încă de la sosire în blocul operator.

"Sunt răni grave, din opt pacienţi câţi am primit, doi sunt în sala de operaţie iar al treilea este dus în acest moment. (...) Cei doi pacienţi operaţi, cei mai afectaţi, au pierdut mult sânge", a precizat Kaufmann.

Această agresiune s-a produs la Franklin Regional High School, din Murrysville, la aproximativ 25 de kilometri est de Pittsburgh, în jurul orei 07.15 (14.15 ora României). Toate şcolile primare din împrejurimi au fost încercuite, potrivit conducerii liceului.

Suspectul arestat este un elev al instituţiei, a declarat Dan Stevens, un purtător de cuvânt al celulei de criză din comitatul Westmoreland. Stevens a adăugat că agresorul a fost reţinut de agenţii de poliţie ajunşi rapid la faţa locului. Numele său nu a fost dezvăluit.

Mai multe articole despre:
atac armă albă atac liceu atac liceu pennsylvania