MENIU

Prinţul Philip, la 96 de ani, la ultima apariţie oficială! GAFA URIAŞĂ a The Telegraph: l-a UCIS!

<p>Prinţul Philip al Marii Britanii </p>

Ducele de Edinburgh, în vîrstă de 96 de ani, şi-a făcut pentru ultima dată apariția în calitate de Căpitan General al forțelor de comandă al Marinei Regale. Astfel, Prințul Philip își va încheia misiunea sa în serviciul public printr-o paradă militară desfășurată la Buckingham Palace, anunță serviciul de presă al Casei Regale, citată de Unimedia. 

În decursul acestei săptămâni, soțul Reginei Elizabeta a II-a, Prințul Philip îşi va îndeplini ultima vizită oficială, la cei 96 de ani ai săi. 

Ziarul britanic The Telegraph a făcut o gafă, publicând pe prima pagină un titlu din care reieşea că Prinţul Philip ar fi murit, chiar dacă în titlu se afla, repetată, "A nu se publica". La scurt timp, articolul a fost retras, iar The Telegraph şi-a cerut scuze. 

Pe toată durata serviciului său (1952-2017), Ducele de Edinburgh a efectuat 637 de vizite oficiale în afara regatului, a ținut 5496 de discursuri și este autorul a 14 cărți publicate. Până în prezent, Prințul Philip este patron a 785 de organizații.

În pofida tuturor declarațiilor, Ducele de Edinburgh nu exclude posibilitatea de a apărea alături de soția sa și mai departe, în calitate de însoțitor.

În luna noiembrie curent cuplul regal va aniversa 70 de ani de căsnicie.

Mai multe articole despre:
Prinţul Philip ultima apariţie oficială