MENIU

Americanii au doborât încă un obiect zburător suspect. Este al 3-lea de la începutul lunii

Un al treilea obiect zburător straniu a fost doborât de Statele Unite în mai puțin de două săptămâni. Americanii au ridicat de la sol două avioane F-22 cu care au intervenit în nord-vestul Canadei unde a fost depistat obiectul straniu. În urmă cu două zile, președintele amercian Joe Biden a cerut ca un alt dispozitiv suspect depistat deasupra statului Alaska să fie doborât. Cu câteva zile înainte, un alt obiect, despre care s-a transmis că este un balon de spionaj al Chinei, a fost doborât. 

Militarii Statelor Unite au intervenit să doboare un obiect zburător neidentificat care survola teritoriul Yukon din nord-vestul Canadei. Atât avioanele moderne ale F-22 ale americanilor, cât și cele din Canada, au fost ridicate de la sol să urmărească traiectoria obiectului străin.


Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau a cerut distrugerea sa. „Am vorbit cu președintele Joe Biden, iar forțele canadiene vor recupera și analiza acum rămășițele obiectului zburător”, a transmis acesta.

 




Obiectul zburător din Canada are dimensiuni similare cu cel doborât în Alaska cu două zile înainte.


Un alt fenomen misterios a fost înregistrat la sfârșitul lunii ianuarie în Hawai. Mai multe raze verzi ca de laser au fost văzute noaptea pe cer.


Experții spuneau că spectacolul de lumini proveneau de la un satelit NASA, însă agenția spațială a negat informația.

Mai multe articole despre:
ozn china america balon rusia