MENIU

ALT ACCIDENT ÎNGROZITOR într-o staţiune de schi din Franţa

ALT ACCIDENT ÎNGROZITOR într-o staţiune de schi din Franţa

O femeie care era însărcinată în șapte luni a fost ucisă într-un accident ciudat, atunci când un bolovan uriaş a căzut de pe versantul muntelui şi a zdrobit maşina în care se afla - scrie Daily Mail.

În varsta de 36 de ani, femeia călătorea prin Munții Pirinei, atunci când bolovanul, cu o greutate de o jumătate de tonă, a căzut de pe partea de munte pe masina ei.

Ea era pasager in masina pe care sotul ei Patrick Marchand, 46 de ani, o conducea de-a lungul D934 de la stațiunea de schi de la Artouste. El a ieşit din maşină nevătămat, dar a fost dus la un spital din orașul din apropiere de Pau în stare de șoc și va rămâne acolo pentru a primi consiliere psihologică.

Cuplul asteapta primul lor copil. "Suntem toți în stare de șoc," a declarat Marie-Thérèse Marchand, mama d-lui Marchand, "Karine și Patrick s-au cunoscut acum șase ani. Ar fi fost primul lor copil. Patrick era nespus de fericit".

Motivul căderii acestui uriaş bolovan este inexplicabil și fotografiile șocante luate de la faţa locului arată încă o stâncă încă prinsă în partea laterală a mașinii. O sursă din ancheta poliției a declarat: "Din anumite motive inexplicabile stânca s-a desprins din munte. Prefectura locala a cerut un expert pentru a inspecta locul pentru a afla de ce și pentru a vedea dacă există un risc de desprindere în continuare. "

Oamenii care locuiesc în zonă au declarat că nu se simt în siguranță în timp ce conduc pe drumul respectiv, pentru ca nu exista bariere sau plase pentru a prinde pietrele care cad.

Mai multe informaţii şi fotografii AICI.